Energi i Livet | På jobbet
15840
page-template-default,page,page-id-15840,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

På jobbet

Mer energi på jobbet

För en friskare personal

Livet innehåller många pusselbitar. En av de viktiga är just jobbet. Med siktet inriktat på hållbarhet vill Energi i Livet ge plats för återhämtning och ett inre fokus på din arbetsplats, med syfte att förebygga psykisk ohälsa och normalisera återhämtning.

 

Som stresspedagog kan jag ofta se många fallgropar just på arbetsplatsen – vi vill alla leverera, prestera och representera. Detta behöver en motpol för att vi ska kunna hålla och för att vi ska kunna fördela den energi som efterfrågas av oss i det vardagliga livet.

 

Som svar på detta erbjuder Energi i Livet yogaklasser med fokus på just detta, samt workshops och program som främjar engagemanget, medvetandegör och representerar de mjukare värdena av hälsa. För en hållbar insida, mindre stress och därigenom även färre sjukskrivningar. Ett friskare val för din personal helt enkelt!

Mer energi på jobbet

För en friskare personal

Energi i Livet erbjuder förebyggande hälsoinsatser på jobbet.  Vi tror på att ligga klivet före – det är dags att skapa en självklarhet i återhämtning och normalisera prioriteringar som skapar plats för det. Syftet är att medvetandegöra, normalisera och representera de mjukare värdena av hälsa – för en hållbar insida.

Yoga

En plats för vår inre natur – där vi lämnar huvudet och känner in oss själva. Vi jobbar med andningen som ankare och kroppen som verktyg. Genom både mjukhet och styrka i  medvetna rörelser väcker vi kontakten mellan kropp och sinne – en nyckel för att lära sig att balansera den inre och yttre världen.

Workshops & Evenemang

Intresserad av en interaktiv workshop inom tex. “Självkännedom”, “Balans i livet” eller “Stress & medvetenhet”? kanske letar ni efter ett inspirerande och aktivt inslag till kommande konferens? Denna plattform finns för att under olika och lättsamma former erbjuda en möjlighet att medvetandegöra anställda kring hälsa och ohälsa.

Uppläggen går att variera och anpassa, allt för att det ska fungera på bästa sätt och ge relevant resultat utifrån era förutsättningar. Ta gärna kontakt så berättar vi mer!

Yoga

En plats för vår inre natur – där vi lämnar huvudet och känner in oss själva. Vi jobbar med andningen som ankare och kroppen som verktyg. Genom både mjukhet och styrka i medvetna rörelser väcker vi kontakten mellan kropp och sinne – en nyckel för att lära sig att balansera den inre och yttre världen.

Workshops & Evenemang

Intresserade av en interaktiv workshop inom tex. “Självkännedom”, “Balans i livet” eller “Stress & medvetenhet”? Kanske letar ni efter ett inspirerande och aktivt inslag till kommande konferens? Denna plattform finns för att under olika och lättsamma former  erbjuda en möjlighet att medvetandegöra anställda kring inre hälsa och ohälsa.

Vill du veta mer?

Idén bakom Energi i Livet är tydlig –  det finns bara en väg till personlig utveckling, och den är inåt. Läs mer om vad Energi i Livet står för!

Upplägget går att variera och anpassa, allt för att det ska fungera på bästa sätt och ge relevant resultat utifrån era förutsättningar. 

Vill du veta mer?

Idén bakom Energi i Livet är tydlig –  det finns bara en väg till personlig utveckling, och den är inåt. Läs mer om vad Energi i Livet står för!

©2019
Energi i Livet – Kreativ livsstilsutveckling
elin@energiilivet.se