Energi i Livet | Referenser
16697
page-template-default,page,page-id-16697,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Referenser

Referenser

Här nedan kan du läsa om företag och privatpersoners egna

upplevelser av diverse typer av samarbeten.

Meditation

“Elin/Energi i Livet höll rena meditationsklasser på luncherna och lyckades verkligen kombinera både lugn och glädje på ett härligt sätt. De guidade meditationerna fick oss att landa här och nu och efteråt var känslan av både fokus och harmoni väldigt nära. Stark rekommendation till fler företag som vill rå om sina medarbetare!”

Johanna Airas

HR-specialist
Netlight Consulting

Livsstilsutveckling

“Jag ser Elin som en stor inspirationskälla och hennes livsglädje smittar av sig. Jag kände ett genuint förtroende från första stund och hon har gett mig nya perspektiv och insikter när det gäller både tankar, känslor och livet i stort.

Jag rekommenderar alla som vill stärka sig själva, få stöd och nya insikter att gå programmet ‘Mänsklig & Medveten’.“

Heidi

Privatperson

Yoga

“Energi i Livets avslappningsfokuserade yogaklasser är väldigt uppskattade och hålls här på företaget varje vecka. Det sprider härlig energi och en känsla av lugn som smittar av sig. Jag tror fler kan behöva detta  för att komma ner i varv. Är toppen att få tillgång till på jobbet”

Sarah Damberg

Partner manager, Health & Wellness
Benify

Workshop / föresläsning

“Vi på Accenture bjöd in Elin en fredagmorgon till en ”energizing breakfast” med syftet att få inspiration och verktyg för att skapa en hållbar livsstil. Elin belyste vikten av att inte sträva efter perfekt balans, utan att hantera livets toppar och dalar. Hon gav oss verktyg, såsom meditativa andningövningar, som vi kan använda när vi känner oss stressade eller oroliga. Vi fick också reflektera över vad som ger och tar energi från oss och hur mycket tid vi faktiskt lägger på saker som får oss att må bra. En perfekt start på dagen!”

Selma Grahn

Accenture interactive
Accenture

Konferensyoga

“Elin och Energi i Livet gav oss verkligen en lysande start på morgonen då vi genomförde ett yogapass för 70 personer där vi tillsammans som grupp kom ner i varv och hittade en gemensam riktigt bra känsla inför vidare möten under kommande dagens konferens. Vi är otroligt nöjda och glada för att Elin hjälpte oss med allt så vi kunde fokusera på vårt och att vi, bokstavligt kunde luta oss tillbaka i trygga händer. Tack!”

Martin Tallvid

Head curator
Helio

Yoga

Elin har är en fantastisk aura och inlevelse i sina klasser, under ett stort kastanjeträd en ljummen sommarmorgon i Visby eller på kontorets heltäckningsmatta en mörk novemberdag. Hon känner av gruppen på ett sätt så att yogan blir på vår nivå och inkluderar alla. Från Back-end utvecklare till VD.  Vi är supernöjda med Elin som instruktör och kan varmt rekommendera henne.” 

Mattias Egmar

Head of cooperation
&Frankly

©2019
Energi i Livet – Kreativ livsstilsutveckling
elin@energiilivet.se